Csabesz gyűjteménye

Címlap Fórumok Fórum Gyűjteményeink Csabesz gyűjteménye

• Készítő
    Témakör

Sziasztok!

Lentebb láthatjátok gyűjteményem egy részét

7 válasz megtekintése - 1-7 / 7
  • Szerző
    Válasz

Castle gyűjteményem:

Black Falcon & Lion knights /Crusaders:

Irigylésre méltó Castle-gyűjtemény, a Forestmen's Hideout készlet megvolt gyerekkoromban nekünk is, de az öcsém elszórt belőle darabokat, majd a maradékot beleolvasztotta a kilós alkatrészhalmazába. Most eléggé sajnálom, hogy így történt, mert nagyon vágyok új Forestmen készletekre. Ha jövőre sem lesznek, akkor lehet, hogy vásárlok pár régi, használt darabot, a 6054 lehet az első a listán.

Köszi az elismerést,ez még nem a teljes gyűjteményem csak nem volt időm mindet felrakni.Ha dobozosan akarod beszerezni a régi készleteket akkor nem lesz egyszerű habár még a 6054-est több helyen láttam dobozzal a többit sokkal nehezebb dobozzal együtt …Nekem ez a gyűjtemény 5 évembe került és nem kevés pénzembe időről már ne is beszéljünk….Sajnos mára még a használtaknak is iszonyú ára van dobozzal így a klasszikus készletek közül dobozos állapotban ezeken kívül kevés lesz meg dobozosan…

Gyerekkoromban ezek közül csak a 6034-es volt meg Forestman-ről nem is álmodhattam igazán….

Meglátjuk, hogy szükség lesz-e a régi beszerzésére, még nem adtam fel teljesen a 2013-as visszatérésbe vetett reményt. Kár, hogy egyre valószínűbb a Kingdoms folytatása - ami nem rossz, de pár törvényenkívüli érdekesebbé tenné.

Nekünk is ez a 6054 volt a legnagyobb készletünk, öcsém jómódú keresztszüleitől kaptuk, akik az ország túlsó felén laknak és max. ötévenként jártak felénk, olyankor viszont szép ajándékokat hoztak. Nem tudom mennyi lehetett, de biztos nem kevés, mert a saját készleteim (doboz, útmutató, zacskók és tartalék elemek is megvannak) egy részén rajta van a tollal ráírt ár 1988-1990-ből, azt kell mondanom, hogy az inflációt figyelembe véve ma olcsóbb a Lego.

Kíváncsian várom a többi klasszikus darabot is a gyűjteményedből

Néhány Fabuland készletem:

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=293633

Technic:

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=356927

Promós Exo-Force

Legutóbbi megszerzett készleteim:

76002-1.jpg76003-1.jpg76009-1.jpgp5240153.jpg

lor030.jpg30213-1.jpg

Zsákos Bilbó és Zacskós Gandalf

7 válasz megtekintése - 1-7 / 7

Be kell jelentkezni a témakör megválaszolásához.

Címlap Fórumok Fórum Gyűjteményeink Csabesz gyűjteménye