Fórum 2.0

Címlap Fórumok Fórum KLIKK KLIKK online Fórum 2.0

Címkézve: 

• Készítő
    Témakör

Sziasztok!

Üdvözlünk mindenkit az új fórumon. Ebben a topicban várjuk észrevételeiteket, ötleteiteket, véleményeteket, kérdéseiteket az új felületről. Ha valahol hibát, bugot találtok, feltétlenül jelezzétek. Köszönjük.

Érdemes elolvasni a GYIK-et: http://klikk.info.hu/forum-szulooldal/gyakran-ismetelt-kerdesek/

És természetesen, elfogadni a felhasználási feltételeket, még mielőtt társalogni kezdenétek.

• A témakör módosításra került: 2 év, 6 hónap-Profile photo of Karcsi Karcsi.
15 válasz megtekintése - 106-120 / 120
  • Szerző
    Válasz

Megint nem jó az utolsó hozzászólásra kattintás - rányomtam az előbb egy 21 percesre, majd 2012-re ugrott

A hozzászólást ahova pötyögöm összement egysorosra, bár nő ahogy entert nyomok egy sorral. Mondjuk ez lehet Opera sajátosság is, majd talán megnézem más böngészőben is.

@Deville, elkezdtük az oldal rendbetételét. Nagyon lassan, de biztosan. Az utóbbi napokban támadás érte az oldalt, ezért nem volt elérhető. Reméljük, mielőbb készen leszünk. Mi most már annak örülünk, hogy a rendezvényünk előtt bejön az oldal.

Szia Karcsi!

Attól tartok, hogy a kép beszúrás funkció is eltűnt.

Üdv: Péter

Sziasztok!

Én olyan hibát észleltem az oldalon, hogy bejelentkezésnél a gombra kattintva hibás oldal jön be, viszont ha ekkor beírom az oldal linkjét, akkor be vagyok jelentkezve.

• A válasz módosításra került: 1 év, 12 hónap- KovJonas.

Ez nálam is így van.

Lehet már is észrevette már azt, hogy azok maradnak meg pirosnak (olvasatlannak) amik nem tartalmaznak a közvetlenül alattuk lévő szinten Témakört, hanem csak Fórumot. Nem tudom mennyire írtam jól-e le? (mármint érhetően-e)

Kedves fórumozók!

Végre valahára tettünk egy nagy lépést afelé, hogy újra egy működőképes, használható fórumunk legyen. Kendi Péter barátunk az utóbbi másfél hónapban sokat dolgozott azon, hogy a sokat emlegetett hibák ki legyenek javítva, hogy vissza tudjuk hozni a vásárlókört átgondolt formában, és, hogy könnyen tudjunk állandó aktivitást szervezni nektek.

A most látott új fórum közel sem tökéletes még. A következő két hetet szánjuk a tesztelésre. Azt kérem tőletek, hogy próbáljatok ki minden általatok elérhető funkciót, gondoljátok át, mit hiányoltok vagy mit szeretnétek másképpen látni.

Az észrevételeket a hello[kukac]klikk.info.hu e-mail címre várjuk, a leveleket Aloha és én fogjuk olvasni és összeszedetten továbbítani Péternek. Természetesen, e topicban kommentben is le lehet írni a mondandótokat, de azok között, akik alapos munkát végeznek és véleményüket továbbítják e-mail címünkre, egy meglepi LEGO® készletet fogunk kisorsolni.

Köszönjük az eddigi türelmeteket és segítségeteket.

Respect!

Nem tudom milyen linken tudom azt elérni, hogy menürendszertől függetlenül listázza az olvasatlan hozzászólásokat.

Profilodban a Fórum gombra kattintva. Lehet, hogy még nem működik majd tökéletesen, először mindet olvasatlannak kell jelölnöd. Utána elvileg jól működik majd.

Sok javaslat érkezett már, még nem vagyunk készen.

Mintha nem lehetne válaszolni a privát üzenetekre…

pedig lehet

Újat írni tudtam, de válasznál hibát írt, kétféle böngészőből is. Na majd megpróbálom egy harmadikkal

Visszavonom, ez tényleg elromlott. Intézem.

Köszi, működik!

A fórumot a felhasználók már láthatóan alig használják. Miért nem jöttök át a malugéra?

15 válasz megtekintése - 106-120 / 120

Be kell jelentkezni a témakör megválaszolásához.

Címlap Fórumok Fórum KLIKK KLIKK online Fórum 2.0