LEGOLAND és LEGO gyárlátogatás

Címlap Fórumok Fórum LEGO LEGOLAND és LEGO gyárlátogatás

• Készítő
    Témakör

Voltál már valamelyik LEGOLANDban? Vagy csak tervezed, hogy meglátogatod? Ha voltál már kinn, mesélsz nekünk az élményeidről?
    Kötetlen beszélgetés, élménybeszámolók és hírek a LEGOLAND élményparkokról.

Ha LEGO gyárlátogatáson vettél részt, azt is leírhatod ide!

3 válasz megtekintése - 1-3 / 3
  • Szerző
    Válasz

2012. augusztus 14-én volt szerencsém keresztgyerekeimmel (8 és 11 évesek voltak akkor) eljutni Nyíregyházára.
    Egy ismerősön keresztül kaptam kontaktot a céghez, aztán kiderült hogy korábban ő annál a cégnél dolgozott Nyíregyházán, ahol én dolgozom most Miskolcon. Kicsi a világ.
    Annyit mondott hogy lesz cégbemutató, meg egy túra a gyárban.
    Egy “hátrányos helyzetű” gyerekcsoporthoz tudtunk becsatlakozni, rajtunk kívül még volt kb. 6-7 “ejtőernyős”.
    Szigorúan meg volt szabva, hogy 10-11:40-ig fog tartani a program.
    Az előtérben gyülekeztünk, itt vártuk meg a gyerekcsoportot, akik kb. 20-an jöttek + 2-3 kísérő tanár/szülő.
    Az irodaépületes tömb első emeleten lévő tárgyaló/bemutató terembe mentünk, itt mutatták a gyerekeknek hogy hajrá lehet legozni.
    Kisebb káosz után tőlünk idősebbektől kérdezték hogy érdekel-e a cégbemutató.
    Mondtuk persze, mivel a duplo annyira már nem köt le…
    Ezután volt ppt bemutató majd egy 15-20 perces videó a lego történetéről.
    Majdnem 11 órára ennek vége lett, ekkor szóltak hogy fel kell venni a sárga mellényeket “visitor” felirattal és megyünk át a gyárba.
    Átsétáltunk, majd felvezettek a galériaszintre, ahonnan egy nagy csarnok tárult elénk.
    Fröccsöntést nem láthattunk, láthattuk viszont az elemek szortírozását, csomagolását, elszállítását, stb.
    Itt kb. 15-20 percet tölthettünk el, majd vissza az irodaépületbe.
    Fotózni sehol nem lehetett, kivéve a tárgyalótermet meg persze az épületen kívül.
    Ahogy visszaértünk, már ki volt készítve minden résztvevőnek egy-egy doboz duplo ajándékba, külön fiús-lányos szettek, felnőtteknek pedig kisebb figurás szettek.
    Összességében nekem kicsit csalódás volt, vagy lehet hogy többet vártam, de jó lett volna ha több időt tudunk eltölteni a gyártórészen, illetve több különböző gyártási folyamatot is megnézhettünk volna.
    Vásárolni nem lehet.
    Gyerekeknek viszont kiváló, hiszen brutális mennyiségű legoval játszhatnak, kapnak ajándékot, stb.
    Kifelé még gyorsan felmarkoltunk pár Lego Life magazint, és véget is ért a látogatásunk.
    Kíváncsi leszek a beígért

Talán ide illik ez a cikk:

http://sploid.gizmodo.com/this-underground-secret-vault-contains-all-lego-sets-in-1584117114/+caseychan

<div class=”d4p-bbp-quote-title”>MikaBrick írta:</div>Talán ide illik ez a cikk:

http://sploid.gizmodo.com/this-underground-secret-vault-contains-all-lego-sets-in-1584117114/+caseychan

Régebben is keringett egy hasonló video.
    Nekem kicsit furcsa hogy csak úgy össze vannak hányva egymás hegyén hátán a készletek, és hogy hozzájuk lehet nyúlni puszta kézzel.

Ocean’s lego vault jelentkezni pü-ben

• A válasz módosításra került: 2 év, 1 hónap- eemee.
3 válasz megtekintése - 1-3 / 3

Be kell jelentkezni a témakör megválaszolásához.

Címlap Fórumok Fórum LEGO LEGOLAND és LEGO gyárlátogatás